Tips til uddeling

5 trin til uddeling af blomsterløgene

For at gøre sorteringen af blomsterløgene nemmere, har vi udformet denne lille vejledning, der trin for trin vil vejlede jer gennem en forhåbentlig nem og ligetil pakning af de bestilte blomsterløg.

Udgangspunktet er, at I har sørget for godt med plads til at pakke i, og at I har 5-6 mennesker, der er villige til at hjælpe.

Trin 1

Stil kasserne i rækkefølge. På alle kasserne er der et klistermærke, hvor kassenummeret står. Står der for eksempel 1/15, betyder det, at det er kasse 1 og at der i alt er 15 kasser. Derefter følger kasse 2/15 etc. etc.

Trin 2

Pak blomsterbillederne, som ligger i denne kasse, ud, og læg dem med ca. 50 cm mellemrum i rækkefølge rundt langs væggene enten på gulvet, i kasser eller på borde.

Trin 3

I begynder med at åbne kasse 1 og lægger løgposerne ved det tilsvarende billede, I netop har lagt ud, og fortsætter med kasse 2, 3...Samtidig skal I kontrollere, om det antal poser, I tager op af kasserne, svarer til, hvad der står udenpå kassen. Skulle det vise sig, at der er noget, der ikke passer, hvad vi ikke håber, udfylder I medsendte klageformular og kontakter os hurtigst muligt enten på telefon eller e-mail.

Trin 4

Når I har fordelt og kontrolleret alle varerne, er I klar til at få dem pakket til hver enkelt kunde. I tager én bestillingsliste og går en runde langs de nummererede poser og lægger de bestilte løg i en bærepose.

Trin 5

Når bestillingen er færdigpakket, tager I en hæftemaskine og hæfter bestillingen fast på bæreposen. En rigtig god ide er det samtidig at kontrollere, at bestillingen er rigtigt pakket.

Står I til sidst og har enten for mange eller for få blomsterløg tilbage betyder det, at I enten har bestilt for meget eller for lidt. I kan sende overskydende løg tilbage; men fragten tilbage til Holland er ikke billig, og som oftest kan det bedst svare sig for jer at sælge dem lidt billigere. Har I bestilt for lidt, kan I bestille flere ved at bruge medsendte Genbestillingsliste. Ved én genbestilling kommer der ikke fragtomkostninger på for jer.