Ønsker du at starte en eller flere salgskampagner for at samle penge ind til din forening eller skole? Baltus Fundraising gør det hele meget nemt. I fire enkle trin forklarer vi, hvordan du organiserer en salgsfremmende kampagne.

Køreplan: tilrettelæggelse af salgskampagne

Trin 1. Vælg typen af salgskampagne


Hvilken salgskampagne passer bedst til din organisation, medlemmerne af din forening eller eleverne på din skole? Overvej også, hvor mange frivillige du har til rådighed. Vælg derefter din salgskampagne. Se vores kampagnekalender for at gøre det.

Trin 2. Start salgskampagnen


Du kan nemt starte din egen salgskampagne. Baltus giver dig gratis brochurer og bestillingslister tilgængelige på anmodning. Desuden er der en håndbog, som beskriver kampagnen fra A til Z. Lad medlemmerne/eleverne besøge familiemedlemmer, venner, kolleger og naboer for at sælge produkter. Med dem er chancen stor for, at de vil købe varer. Glem ikke at gøre sagen kendt, da det altid skaber ekstra entusiasme, både blandt købere og sælgere.

 

 

Trin 3. Bestil online


Sørg for, at du har et klart indsendelsespunkt og en klar indsendelsesdato. Når bestillingslisterne er kommet ind, kan du opsummere og bestille samlet. Det kan gøres meget nemt via vores websted. Du løber ikke selv nogen risiko, da du kun køber det, du allerede har solgt. Ca. 10 dage senere kan Baltus Fundraising levere produkterne til oplyste adresse i Danmark. 

Trin 4. Fordel ordrerne


Baltus Fundraising leverer den samlede ordre. Ud fra dette kan du så lave individuelle ordrer. Du får en praktisk trin-for-trin plan, som hjælper dig med dette. Få dage efter leveringen modtager du en faktura fra os. Dette vil allerede omfatte rabatten. 

 

Uanset hvilken af vores salgsfremstød du vælger, kan du hos Baltus Fundraising drage fordel af mere end 20 års erfaring. Kontakt os for at få flere oplysninger!

Baltus Bloembollen er en anerkendt virksomhed inden for blomsterløg


Baltus Bloembollen blev grundlagt i 1980 af Hans og Peter Baltus. Baltus Bloembollen lå oprindeligt i Apeldoorn, men flyttede i 1997 til Vaassen på grund af pladsmangel. Baltus Bloembollen er en engrosvirksomhed inden for blomsterløg med et Cash&Carry-opsamlingscenter på 7.000 m2. Mange grønthandlere fra hele Europa kommer til indsamlingscentret for at købe blomsterløg.

Baltus Fundraising


Blomsterløgkampagnen blev oprettet i 1989, og siden 1993 har blomsterløgkampagnen eksisteret i sin nuværende form. Der er foretaget mange små ændringer siden 1993, men grundlaget for det oprindelige koncept er stadig grundlaget for den nuværende blomsterløgsaktion. I øjeblikket organiserer Baltus Fundraising aktioner i 4 europæiske lande. Ud over blomsterløgsaktionen organiserer vi nu også en chokoladeaktion, en postkortaktion og en pepernotenaktion. Disse handlinger fungerer på samme måde som blomsterløgshandlingen, blot med en anden artikel.

Fordele ved Baltus Fundraising

 

  • Ingen risiko: du betaler først efter levering
  • God service og support
  • Nemme salgskampagner, med flotte farve kataloger
  • Op til 30 % af omsætningen går til din skole eller forening
  • Kvalitets  produkter